El proper divendres 11 de novembre tindrà lloc la presentació dels projectes finalistes del concurs d’idees per a la remodelació del Firal. A les 7h de la tarda s’inaugurarà l’exposició de les propostes del nou Passeig d’en Blay. L’exposició que s’instal·la al Casino Olotí permetrà veure amb detall els treballs arquitectònics des d’una de les millors panoràmiques del Firal. A partir de les 8h del vespre, els equips d’arquitectes seran els encarregats d’explicar els projectes en un acte que tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot.

“101 plàtans” de Forgas Arquitectes

“Teixir, cosir i vestir” de Xevi Bayona XAA Arquitectura – Bach Arquitectes – Lluís Paumé

“Un Tossol i dos Triais” de Birulés Cabré Romans Arquitectes en col·laboració amb P.Sabata, aparellador i CREArquitectura

són els tres projectes finalistes del Firal que es podran votar a la consulta, que començarà el dimecres 16 de novembre a les 8h del matí i que finalitzarà el dimarts 22 de novembre a les 8h del vespre. Durant tots aquests dies, els veïns i veïnes d’Olot de més de 16 anys i empadronats a la ciutat abans del 30 de juny estan cridats a respondre la pregunta següent: “selecciona el projecte que t’agrada més per a la remodelació del Firal”.

29.175 persones podran votar a la consulta del Firal, 107 més que a l’anterior consulta. La franja d’edat que més creix són els joves de més de 16 anys: 128 nois i noies més que l’anterior consulta podran participar de la votació.

La consulta del Firal només es podrà votar per internet a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat i a firalviu.olot.cat. S’utilitzarà el mateix sistema que a l‘anterior consulta i, per tant, caldrà  identificar-se, primer, amb el DNI o NIE i, a continuació, amb el codi de pas que cada persona rebrà, a partir de la setmana que ve, a casa seva. En cas de qualsevol incidència amb la contrasenya, caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.

 

En cas de no tenir internet, si es necessita ajuda per votar o trobar-se amb qualsevol dubte, l’espai de referència serà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.  També s’oferirà ajuda per votar als equipaments següents:

  • Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa
  • Institut Municipal de Promoció d’Olot IMPO
  • Biblioteca Marià Vayreda
  • Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot
  • L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa
  • Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

 

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *