Segon dia de votacions per al nou Firal. Fins dimarts de la setmana que ve 22 de novembre a les 8h del vespre, està oberta la consulta ciutadana per escollir el projecte que ens agrada més per a la remodelació del passeig d’en Blay:

“101 plàtans” de Forgas Arquitectes

“Teixir, cosir i vestir” de Xevi Bayona XAA Arquitectura – Bach Arquitectes – Lluís Paumé

“Un Tossol i dos Triais” de Birulés Cabré Romans Arquitectes – Pau Sabata – CREArquitectura

Consulteu els projectes amb detall a www.olot.cat i a www.firalviu.cat. També podeu visitar l’exposició de les propostes del nou Passeig d’en Blay, que s’ha instal·lat al Saló de Sessions de l’Ajuntament. Aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira Orígens s’instal·larà al pavelló firal i dilluns i dimarts de la setmana que ve tornarà a Can Joanetes.

29.175 olotines i olotins de més de 16 anys estan cridats a participar de la consulta, que només es pot votar per internet: a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat i a www.firalviu.cat. S’utilitza el mateix sistema que a l‘anterior consulta i, per tant, cal  identificar-se, primer, amb el DNI o NIE i, a continuació, amb el codi de pas que cada persona ha rebut a casa seva. En cas de qualsevol incidència amb la contrasenya, caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.

En cas de no tenir internet, si es necessita ajuda per votar o trobar-se amb qualsevol dubte, l’espai de referència serà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.  També s’oferirà ajuda per votar als equipaments següents:

  • Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa
  • Institut Municipal de Promoció d’Olot IMPO
  • Biblioteca Marià Vayreda
  • Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot
  • L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa
  • Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

 

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *