Amb motiu de les obres de remodelació del Firal, us informem que aquest divendres 29 de setembre, l’empresa constructora Rubau Tarrés realitzarà treballs de fresat del paviment a les calçades laterals del passeig d’en Blay.

Per aquest motiu, quedaran inhabilitades les places d’aparcament de zona blava a la calçada nord i es restringirà la circulació de vehicles, a partir de les 00:00h d’aquest divendres 29.  S’habitarà la part central del passeig per accés de vehicles de càrrega i descàrrega.

Els treballs requeriran de l’ús de maquinària pesada i poden originar molèsties per pols i soroll. L’empresa responsable dels treballs intentarà minimitzar les molèsties ocasionades. L’Ajuntament us demana disculpes per les molèsties que els treballs us puguin ocasionar. Gràcies per la vostra comprensió.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *