Amb motiu de l’inici de les obres de construcció del túnel per a la connexió de l’aparcament del Firal amb el de l’Illa del Teatre i dels treballs de reurbanització del passeig de Miquel Blay que actualment s’estan executant, és necessari realitzar modificacions a la circulació de vehicles per aquesta zona.  

Els treballs de construcció del túnel és previst que comencin aquest DIMECRES 21 DE FEBRER. Per tant, a partir d’aquesta data, caldrà seguir la senyalització provisional de trànsit projectada en el plànol superior.

I sobretot caldrà tenir en compte l’accés dels dilluns de mercat al matí per als usuaris de l’aparcament de l’Illa del Teatre. Els veïns de la zona afectada disposaran d’accés permanent des del Firalet, pel costat del Casal Marià, i la sortida serà per davant de l’Ajuntament. Mentre durin les obres, les pilones d’aquests dos punts estaran obertes, així com les del carrer Sant Ferriol.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *