Les obres del Firal continuen avançant. A partir d’aquest dijous 9 de novembre s’inicia una nova fase amb l’afectació del centre del passeig d’en Blay. A continuació trobareu detallades les actuacions previstes per aquests propers dies:

SECTOR 2 (calçades sud i nord del passeig costat Sant Esteve):

Obres a executar:
Es treballa a les dues calçades laterals sud i nord del Firal, a les voreres i a la major part del passeig central.
– Enderrocs i moviments de terres voreres i passeig central.
– Execució de serveis en calçada i voreres sud
– Execució de serveis en calçada i voreres nord

ES PREVEU INICIAR L’ENDERROC DEL PASSEIG CENTRAL EL PROPER DIJOUS 9 DE NOVEMBRE. PER TANT A PARTIR D’AQUESTA DATA, NO ES PODRAN MUNTAR LES TERRASSES EXTERIORS DELS BARS I RESTAURANTS D’AQUEST SECTOR.

ACCÉS VEÏNAL I CÀRREGA I DESCÀRREGA
Com podeu observar diferenciat per colors a la imatge superior, la circulació serà oberta permanentment entre el Firalet i el carrer del Roser (en vermell). La resta de calçades romandran tancades al trànsit, exceptuant l’accés i sortida de l’aparcament del teatre que es farà segons necessitats d’obra, en vial delimitat a l’interior del sector 1 (en blau ), o per calçada sud del Firal (en verd). S’habilitarà l’espai central del passeig (en fúcsia) per a l’accés de vehicles de càrrega i descàrrega.

La circulació de vianants es garantirà a voreres i al centre del passeig. Quan es realitzin els serveis de les voreres es realitzarà un pas de vianants pel passeig central, amb passos a les entrades dels edificis.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.

Categories: Actualitat

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *